3d printer wanhao duplicator 6

3D Printer Wanhao Duplicator 6

76.200,00 RSD

Nova generacija 3D štampača.

Potpuno novi Wanhao Duplikator 6 je dizajniran da bude savršen dodatak vašem kompjuteru i programima za 3D štampu; elegantan, brz, i sofisticiran. Iza dobrog izgleda su vodeće osobine uključujući i neverovatnu brzinu 3D štampe, kompatibilnost open-source softvera. Duplikator 6 je najnoviji dizajn iz nagrađivanog Wanhao tima koji vam je doneo najprodavaniji 3D štampač prošle godine!

Velika snaga sa malim otiskom.

Sa otiskom od samo 0.13 kvadratnih metara Wanhao Duplicator 6 je dizajniran tako da se uklopil sa ostatkom vašeg računara. Međutim, ne dozvolite da vas veličina prevari. Ovaj srednje-snage štampač poseduje žestoki zagrižaj! 0.4 mm, mlaznica omogućava ultra visoke rezolucije sloja štampe (testirano malo bolje od 100 mikrona). Double-Track Gantri (DTG ™) sistem garantuje manje ljuljanje u osama kretanja i omogućava brže štampanje sa manje grešaka. Takođe, na Duplicator 6 je potpuno nova MK11 komponenta ugrađene za kontrolu kvaliteta i preciznost.

Softver.

5 godina povratnih informacija je pokazala da korisnici žele slobodu da biraju Printing Softvare 3D na osnovu CAD programa koje koriste svaki dan. Očigledan izbor je bio da se omogući Duplicator 6 da prihvati open-source softvere u cilju usmeravanja radnog toka profesionalnih i novih korisnika podjednako dobro. Uživajte slobodu da koriste najčešće korišćene tipova datoteka iz najboljih softverskih paketa na tržištu:

  • Obj: Microsoft Visual Studio i CADRazor
  • LIS: Thingiverse i Google SketchUp
  • DAE: Blender, FreeCAD, i Autodesk
  • AMF: Solidworks

 

Preciznost

 

Brzina

Specifikacija printera:
Uključen Materijal: 1 kg PLA Vlakno
Ekstruder: NOVO! MK11 Single-Ekstruder
Filament Veličina: 1.75mm Dedicated
Rezolucija Sloja: 0.1mm (HD 100 mikrona)
Top Ekstruder Brzina: 160mm / s
Top Hotend Temperatura: 260 ° C (Kratkotrajno), 240 ° C (Dugoročna)
Spoljašnost: Grejanje B Plate i Vanhao lepljive trake
Filament Sposobnosti: PLA, ABS, IPS, nerđajuć čelik, NinjaFlek, najlon, kukovi, Voodfill, LaiBrick, Copperfill, BronzeFILL, MOLDLAI, karbon fiber, poliuretan
Kompatibilan softver: Open source (Cura Vanhao izdanje uključen)
Tip fajla: Gcode
Firmvare: uključuje besplatne preuzimanja poslednjom verzijom.
Akril Prilog: Uključuje Akrilik Enclosure
File transfer: microSD kartica i USB
Frame Boja: obložena srna (3mm Aluminijum)

 

Pozovite nas na 011/414-0109 ili nam POŠALJITE PORUKU